steven vromman: stop met klagen

We worden al lang jarenlang lastig gevallen met slecht nieuws en rampscenario’s. Overal kan je lezen wat er misloopt met ons financieel, economisch en politiek systeem. Terwijl de nieuwsberichten over crisissen gaan, staan er overal mensen op die zelf de handen uit de mouwen steken. Ondernemers en activisten die beseffen dat we vandaag de wereld van morgen maken en er geen tijd te verliezen valt. Want zoals het oude Chinese spreekwoord al wist te vertellen: het is beter een kaars aan te steken dan te klagen over de duisternis.

Na zijn veelgevraagde klimaatshow brengt Steven Vromman (de Low Impact Man) nu een verhaal over nieuwe helden en nieuwe mogelijkheden. Met een vleugje humor en veel concrete voorbeelden krijg je nieuwe tips en inspiratie voor het nieuwe tijdperk dat op komst is.

  • je betaalt 150 euro
  • je zorgt voor de mogelijkheid om een touw op te hangen (bvb. tussen twee microstatieven). Als er toevallig een piano staat,wordt die met plezier gebruikt.
    Geluidsversterking is nodig bij 50 mensen of meer (liefst een headsetmicro + een draadloze microfoon)
  • Steven neemt in principe openbaar vervoer. Best plan je de voorstelling rond 19u30 zodat hij nog terug thuisgeraakt. Je pikt hem op en brengt hem terug bij een station in de buurt.
  • duur: 1,10 uur (zonder pauze en nakaarten)

Interesse?

In vier stappen organiseer je deze activiteit in april, mei of juni 2017:
icon_read1

Lees eerst

onze voorwaarden en hoe we werken. Dan rijzen er geen misverstanden.
icon_contact2

Bel 014 41 15 65

of mail Britt. Je krijgt alle info en de contactgegevens voor jouw activiteit.
icon_phone3

Spreek af

met de begeleider van je activiteit: datum, uur en plaats. Alles oké? Dan moet je alleen nog ...
icon_form4

Je aanvraag indienen

met ons online formulier. Snel gebeurd, en snel toegekend.