foto: Stevesworldofphotos/flickr

Je kent het wel: die ene aardappel, enkele lepels groenten en het lekje saus dat nog overblijft na de maaltijd. Ze verdwijnen de koelkast in ‘voor morgen’ en een week later worden ze genadeloos in de vuilbak gekieperd.

In deze workshop ontdek je enkele  nieuwe en verfrissende ideeën om deze restjes om te toveren tot een heerlijke, verse maaltijd zonder dat je het gevoel hebt hetzelfde te moeten eten als de dag voordien. Geld gespaard en voedselverspilling tegengegaan. Zeg nu zelf…

Interesse?

In vier stappen organiseer je deze activiteit in april, mei of juni 2017:
icon_read1

Lees eerst

onze voorwaarden en hoe we werken. Dan rijzen er geen misverstanden.
icon_contact2

Bel 014 41 15 65

of mail Britt. Je krijgt alle info en de contactgegevens voor jouw activiteit.
icon_phone3

Spreek af

met de begeleider van je activiteit: datum, uur en plaats. Alles oké? Dan moet je alleen nog ...
icon_form4

Je aanvraag indienen

met ons online formulier. Snel gebeurd, en snel toegekend.